Antalya Alanya İŞKUR iş ilanı: Başvurana ev Dolgun maaşlı kapıcı, güvenlik görevlisi, satış danışmanı…

Antalya Alanya İŞKUR iş ilanı: Başvurana ev Dolgun maaşlı kapıcı, güvenlik görevlisi, satış danışmanı…
Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayıp iş başvurusu yapmak isteyenler için İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden 23 Mayıs tarihine kadar olan aktif iş ilanları listelendi. Personel alımı listesinde yer alan aktif iş ilanları…

İŞKUR Antalya Alanya bölgesi personel alımı listesinde yer alan meslekler listede teknik servis, mağaza reyon görevlisi, temizlik görevlisi, kapıcı, güvenlik görevlisi, satış danışmanı pozisyonlarında eleman alımı yapılacak.

19 Mayıs ve 23 Mayıs tarihleri arasında ilgili iş kategorisine yönelik başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir. T.C kimlik numarası ve şifresi ile sisteme girenler Antalya Alanya bölgesine sınırlandırarak listede yer alan aktif işleri görüntüleyebilir.

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir sektörde ortaöğretim mezunu personel alımı yapılacak. Bilgisayar teknik servisçisi olarak B sınıfı ehliyete sahip olan düzenli çalışacak personelin başvuruda bulunması yetiyor. Başvuru ilanında şartları karşılayan iki adet elemanın alınacağı ifade ediliyor.

Antalya Alanya Personel Alım İlanı: Reyon Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Kapıcı

Antalya'nın Alanya bölgesinde Neva Outlet mağazasında reyon görevlisi olarak çalışmak üzere personel alımı yapılıyor. Mağazadaki ürünlerin rafa yerleştirilmesi, stok durumunun takip edilmesi ve ürünlerin barkod kontrolünün yapılması personelin görev sorumluluğu arasında yer alıyor. En az ortaöğretim mezunu ve diksiyonu düzgün olan kişiler [email protected] mail adresine CV gönderebilir.

Yekta Homes sitesinde çalıştırılmak üzere deneyimli kadın ya da erkek fark etmeksizin temizlik görevlisi aranıyor. Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan en az ilkokul mezunu kapıcı ilanı, Alanyum arkası Turka sitesi başvuruları kabul ediyor. Motor ehliyeti bulunan, 12 ay boyunca iş imkânı sunulacak kişiye işveren tarafından evde verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.