Antalya Alanya İŞKUR yüksek maaşla personel alımı yapacak! Ön büro görevlisi, sosyal medya uzmanı…

Antalya Alanya İŞKUR yüksek maaşla personel alımı yapacak! Ön büro görevlisi, sosyal medya uzmanı…
Antalya Alanya İŞKUR personel alım güncel ilanı yayınlandı. 21 Mayıs tarihi itibariyle başlayan personel başvuruları 23 Mayıs tarihinde sona erecek. Belirtilen alanlarda açıkta bulunan pozisyonlara görevlendirilecek personel için şartlar belli oldu

Alanya'da yaşıyor olup personel arayan iş ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler İŞKUR'un güncel personel alımı ilan listesini görüntüleyebilir. E-şube.iskur.gov.tr adresinden paylaşılan ve hala güncelliğini koruyan sektörlere yönelik bilgi almak isteyenler için detaylar belli oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan en az ilköğretim mezunu muhasebeci personel alımı yapılacak. Aktif olarak araç kullanabilen, teknik açıdan yeterli mesleki bilgiye sahip olan ve muhasebecilik alanında deneyimi bulunanlar ilgili ilana 23 Mayıs tarihine kadar başvuruda bulunabilir.

Antalya Alanya 21 Mayıs 2024 İŞKUR Personel İlanı

Antalya Alanya ilçesi Topçu Turizm bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. Firmada çaycı pozisyonunda görevlendirilecek personelin en az ortaöğretim öğrenim seviyesine sahip olması gerekecek.

Antalya Alanya 21 Mayıs personel alım ilanı Taç Otel'de çalıştırılmak üzere resepsiyon görevlisi alımı yapılacak. ön büro görevlisi ünvanı ile başvuruda bulunacak olan personelin en az ortaöğretim öğrenim seviyesine sahip olmasa isteniyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayanlar için sosyal medya uzmanı personel alım ilanı başvuruya açıldı. En az ortaöğretim seviyesine sahip personelin başvurmadan önce belirli şartları taşıyor olması gerekecek. Alanya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmaya sosyal medya uzmanı olarak başvuruda bulunmak isteyenler;

Dijital medya alanında satış pazarlama ve web tasarım konusuna hakim olmalıdır. Sosyal medya hesaplarını yönetme de deneyim sahibi, grafik tasarım programlarını aktif olarak kullanabilen, Windows Office programlarına hakim birisi aranıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.