Antalya iş ilanları: Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelleri alınacak

Antalya iş ilanları: Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelleri alınacak
Antalya ilçesinde göreve alınacak ağız ve diş sağlığı merkezi personeli için başvuru yapma konusunda şartlar aşağıda verildiği gibidir. Yeni personel alımına ilişkin siz de kendinize uygun bulduğunuz bir işe ise başvuru yapma şansına sahipsiniz. İşte detaylar.

Antalya ilçesinde özel diş sağlığı hizmetlerinde görevlendirilmek üzere yeni personel alımı yapılacak işte beklenen istenen genel özellikler ve iş tanımı. Özel Antalya Halk Diş Sağlığı Hizmetleri Ltd.Şti tam zamanlı olarak çalışacak bir planlama elemanı aramaktadır. Pozisyon için muhasebe bölümlerinden mezun olmak iyi derecede yazılı İngilizce bilmek analitik düşünme yeteneğine sahip olmak iyi derecede yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip olmak MS Office programlarına hakim olmak detaylara dikkat eden ve sonuç odaklı olmak takım çalışmasına yatkın olmak gerekmektedir.

Görevler arasında yurtdışı fatura hesaplamaları faturaların düzenlemesi raporlama ve veri analizi yapmak yöneticilere destek sağlamak bulunmaktadır. Eğitim seviyesi olarak ön lisans veya üniversite mezunu olmak ve İngilizceyi iyi derecede bilmek tercih edilmektedir.

Genel Nitelikler

Üniversite/ Yüksekokulların muhasebe ile ilgili bölümlerinden mezun olmak
İyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip (yazılı)
Analitik düşünme yeteneği olan
İyi derecede yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip
MS Office programlarına hakim
Detaylara dikkat eden ve sonuç odaklı
Takım çalışmasına yatkın

İş Tanımı

Yurtdışı fatura hesaplamaları ve faturaların düzenlemesi
Raporlama ve veri analizi yapmak
Yöneticilere destek sağlamak

Aday Kriterleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.