İŞKUR'dan Antalya ve Alanya için büyük iş ilanı

İŞKUR'dan Antalya ve Alanya için büyük iş ilanı
İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR tarafından yapılan ilanlar neticesinde bölgemizde özellikle Alanya ve Antalya'da boş pozisyonlarda bulunan iş ilanları bulunmaktadır.

İŞKUR tarafından yapılan ilanda kamu ve özel sektöre bağlı çeşitli kurumlarda masa başında çalışacak olan elemandan temizlik personeline ve beden işçisine kadar çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İş başvurusunda bulunacak olan adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesine girerek il olarak Antalya'yı ilçe olarak ise Alanya'yı seçmeleri durumunda boş pozisyonları görebileceklerdir.

Yayınlanan iş ilanının niteliğine göre başvuracak kişilerde çeşitli özellikler aranmaktadır. Bu da çok çeşitli eğitim gruplarından insanların İş bulabilmelerine olanak sağlamaktadır. İş ilanına tıklandığında başvuru için gereken belgeler ve şartlar da görüntülenebilecektir.

Söz konusu iş ilanları her gün güncellenmektedir. İş ilanına uygun personel bulunması durumunda söz konusu ilan sayfadan kaldırılmaktadır. Yapılan iş ilanının teline göre ise ücretler belirlenmektedir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.