Jandarma ekiplerinden Alanya'ya büyük hizmet

Jandarma ekiplerinden Alanya'ya büyük hizmet
Özellikle bölgemizde yoğun bir biçimde kullanılan motosikletlerin kayıt altında bulunmaması ve belli şartları sağlamaması trafikte büyük risklere sebep olmaktadır. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimler bunun gerekliliğini bir kere daha ortaya koymaktadır.

Özellikle Akdeniz Bölgesi'nde çok yüksek oranda kullanılan motosikletlerin kayıt altında olmamaları veya gerekli muayene şartlarını taşımamaları trafikte çok büyük risklere sebep olmaktadır.

Özellikle ölümlü kazaların en büyük sebeplerinden biri haline gelen motosikletlerin denetlenmesi de ayrı bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Konaklı ve Payallar mahallelerinde motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetimler gerçekleştirmiştir.

Bu kapsamda 114 adet motosiklet denetlenmiş 55 motosiklet sürücüsüne 279.000 lira ceza kesilmiştir. 15 motosiklet ise yapılan denetim sonucunda trafikten men edilmiştir.

Yapılan denetimlerin diğer mahallelerde de devam etmesi öngörülmektedir. Ayrıca ilçemize giriş ve çıkışlarının denetimleri de jandarma ve polis ekiplerince dertlenmeye devam edilecektir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.