60-65 dereceye erişecek Antalya Durum Vahim

60-65 dereceye erişecek Antalya Durum Vahim
Antalya da bugün hava sıcaklığı duyulmamış derecelere çıkacak öncesinde bunun alarmlarını vermeye devam eden şehirde gün sıcaklığı bakıldığında dünya rekorunu kırmaya hazırlanıyor işte detaylar.

Turizm cennetinde bugünlerde cehennem sıcakları baş göstermeye devam ediyor çevre halkı yanında turizm için burada yer alan turistlerde durumu şaşkınlıkla izlemeye devam ediyor böylesi sıcaklar atmış atmış beş dereceye çıkabilecek durumda işte detaylar.

Antalya'da bugün daha önce hiç yaşanmamış bir sıcaklık alarmı verildi ve hava sıcaklığının 40 dereceyi geçmesi beklenirken hissedilen sıcaklığın 60-65 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor ve de meteoroloji yetkilileri ülkemizin genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini belirtiyor.

Önümüzdeki hafta boyunca Marmara Ege Akdeniz ve Karadeniz kıyılarında sıcaklıklar normallerin 4-8 derece İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da ise 3-5 derece üzerinde olacak ve Antalya'da bugün termometreler 41 dereceyi gösterirken hissedilen sıcaklığın 60-65 derece olacağı tahmin ediliyor.

Bu nedenle özellikle kronik rahatsızlığı olanlar yaşlılar ve çocukların 11.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkmamaları ve dikkatli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.