Alanya o hizmet yeniden gündeme alındı

Alanya o hizmet yeniden gündeme alındı
Alanya istedi Belediye yayladaki o sorunları ele aldı ve başladı. Bu çalışmalar kapsamında vatandaşların daha güvenli ve konforlu hizmet alması amaçlandı işte detaylar.

Hizmetin böylesi her şehre nasip olmalı. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yayla sezonunun başlamasıyla yayla yollarında konforlu ulaşım sağlamak amacıyla bakım onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Meclis Üyesi Başkan'a ilettiği o sıkıntılar artık çözüm buluyor. O sıkıntılar artık çözülüyor. Başkan'ın verdiği talimatla Toslak Emişbeleni Soğukpınar ve Kubuşlar Yaylalarını birbirine bağlayan kış aylarında hasar gören yollar yenileniyor.

Tatil beldesinde böylesi bir hizmet kesinlikle göz dolduruyor ve halkında takdirini toplamaya devam ediyor. Yağış heyelan ve göçük gibi doğal nedenlerle bozulan yollar iş makineleriyle yeniden düzenleniyor.

Kimi zaman verilen o hizmetlerde aksama olmaması için bu yapılanlar kesinlikle doğru yani o yolların düzenlenmesi gerekliydi. Keskin virajlar ve sürücülerin zorlandığı dönemeçler güzergah değişikliğiyle düzeltilirken dar yollarda genişletme ve altyapı çalışmaları yapılıyor.

Turizm cenneti Alanya böylesi güzel hizmetleri daima hak ediyor. Bununla beraber alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollar çakıl dökme işlemi sonrası halkın hizmetine sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.