Antalyalı Turist Dünyaca ünlü Şelalede yasakları deldi geçti

Antalyalı Turist Dünyaca ünlü Şelalede yasakları deldi geçti
Kurban Bayramı son gününde tatilciler Düden Şelalesi'nin denizle buluştuğu noktaya akın etti. Yasak olmasına rağmen bazı tatilciler ise o bölgede çitlerin diğer tarafına geçti ve işte detaylar.

Kurban Bayramı'nın son gününde Antalya Düden Şelalesi'nin denizle buluştuğu noktada yerli ve yabancı tatilciler yoğun ilgi gösterdi. Nem oranının yüzde 75 ve hava sıcaklığının 39 derece olduğu şehirde bazı turistler yasaklara aldırış etmeyerek çitlerin diğer tarafına geçip tehlikeli noktalarda fotoğraf çekti.

Bazı vatandaşlar kayalıklardan iniş yaparak şelalenin altında o yapılmaması gerekeni yaptılar. Tatilciler şelalenin eşsiz manzarasında fotoğraf çekti ve ondan sonrada hiç yapmamaları gereken bir şeyi yaptı.

Yasaklara rağmen bazı turistler çitlerin diğer tarafına geçip tehlikeli noktalarda fotoğraf çekti. Bu durumların sonrasında bununla da yetinmeyip bazı vatandaşlar da şelalenin altında balık tuttu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.