Dünyaca ünlü Plaj dolup dolup taştı

Dünyaca ünlü Plaj dolup dolup taştı
Plaj konusunda turizm bölesi Alanya o açıdan çok şanslı ve son günlerde nüfus olarak bir hayli artmış durumda işte o merak edilen detaylar.

Alanya’da hava sıcaklığının 34 dereceye deniz suyu sıcaklığının ise 29 dereceye ulaşmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistler serinlemek için Kleopatra Plajı’na akın etti.

Dünyaca ünlü mavi bayraklı plaj sıcak havadan bunalanların en çok tercih ettiği yer oldu. Hafif dalgalı deniz tatilciler için keyifli anlara sahne olurken birçok kişi bu anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti.

Hava sıcaklığının 34 dereceye deniz suyu sıcaklığının ise 29 dereceye ulaşmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistler dünyaca ünlü mavi bayraklı Kleopatra Plajına akın etti.

Sıcaktan bunalan tatilciler denizin dalgalı olmasını fırsat bilerek keyifli anlar yaşarken bazıları ise bu anları ölümsüzleştirmek adına fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.

Alanya'nın gözde plajı sıcak havanın etkisiyle dolup taştı ve ziyaretçilerine serinleme imkanı sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.