Gündeme oturdu bile Efsanenin doğuşuna tanıklık et Antalya

Gündeme oturdu bile Efsanenin doğuşuna tanıklık et Antalya
Antalya şehrindeki ilk 5 yıldızlı oteli olan Divan Talya yenilenmek üzere yeniden açılmak üzere. 1975 yılında açılan ve Koç Ailesi için de özel bir öneme sahip olan otel 2013 yılında yenilenmek üzere kapılarını kapatmıştı işte detaylar.

Divan Otelleri'nin Antalya'daki efsanevi oteli Divan TALYA 2013 yılında yenilenmek için kapatılmasının ardından 2021 yılında yıkılarak yeniden inşa edilmeye başlandı. 1975'te Antalya'nın ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan otelin 2024 yılı sonunda tamamlanıp misafirlerini ağırlamaya başlaması bekleniyor.

Modern ve lüks bir anlayışla inşa edilen yeni Divan TALYA Antalya'nın en gözde konaklama tesislerinden biri olarak bölgenin turizm sektörüne önemli katkılar sağlayacak ve yeni yatırımların yanı sıra istihdam artışına da olanak tanıyacak.

İnşaatın 2024 yılı sonlarına doğru tamamlanarak otelin modern ve lüks bir anlayışla yeniden açılması planlanıyor. Divan TALYA otelinin yeniden açılması Antalya’nın turizm sektörü için önemli bir kazanç olup bölgeye yeni yatırımların çekilmesine ve istihdamın artmasına katkı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.