ABD’de İlginç AVM Kararı

ABD’de İlginç AVM Kararı
AVM konusunda ABD değişik bir karara imza attı işte konunun detayları şu şekilde gelişti.

Netflix, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kullanılmayan alışveriş merkezlerini yeniden canlandırma planıyla, 2025 yılında Dallas ve Pensilvanya’da açılacak ilk iki Netflix House'u duyurdu.

Galleria Dallas ve King of Prussia Mall'da açılacak olan bu yeni mekanlar, popüler Stranger Things dizisinin 3. sezonunda yer alan 80'ler temalı Starcourt Alışveriş Merkezi'ni andıran bir yapıya sahip olacak ve hayranlar arasında büyük ilgi uyandırması bekleniyor.

Proje ilk kez sekiz ay önce duyurulmuş ve şimdi daha fazla ayrıntı ortaya çıkmış durumda.

Netflix, daha önce pop-up deneyimleri sunmuş ve bu deneyimlerin popülerliği kalıcı mekanlara duyulan ihtiyacı ortaya çıkarmıştı.

Konsept çizimler dışında mekanların neye benzeyeceği hakkında henüz kesin bilgiler paylaşılmasa da, göz kamaştırıcı heykeller ve sevilen Netflix oyunları ile ilgili çeşitli deneyimler sunulacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.