Öğretmen soruşturmaları gündemde Pazartesiye Dikkat

Öğretmen soruşturmaları gündemde Pazartesiye Dikkat
24 Haziran Pazartesi günü 9 günlük Kurban Bayramı tatili sona erecek. Öğretmenler bu tarihte okullarda seminerlerine başlayacaklar. Usule uygun olmadan... yapan yandı işte detaylar.

24 Haziran Pazartesi günü 9 günlük Kurban Bayramı tatili sona erecek ve öğretmenler okullarda seminerlere başlayacaktır. 23 Haziran Pazar günü en geç 23.59'a kadar öğretmenlerin görev yaptıkları il ve ilçelerde bulunmaları gerekmektedir. Usule uygun olmayan şekilde sağlık raporu alarak tatili uzatmayı planlayan öğretmenler için raporlar izine çevrilmeyecek ve bu öğretmenler hakkında soruşturma açılacaktır. Göreve gelmeme suçundan ceza alacaklardır.

Pazartesi günü Kurban Bayramı tatili sona erecek ve öğretmenler okullarda seminerlere başlayacaktır. Pazar günü en geç 23.59 saatine kadar öğretmenlerin görev yaptıkları il ve ilçelerde bulunmaları gerekmektedir.

Usulsüzce sağlık raporu alıp tatil uzatan öğretmenlerin raporları izne çevrilmeyecektir. Bu öğretmenler için ise soruşturma bile açılabilecektir. Yani göreve gelmeme suçundan ceza alacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.