10.4 Milyar Dolarlık anlaşma İşte nedeni

10.4 Milyar Dolarlık anlaşma İşte nedeni
Tamı tamına 10 Milyar 4 yüz milyon dolarlık anlaşma yapıldı bu anlaşma detayları ve şartları ise aşağıda verildi işte nedenler.

ALFAS A.Ş işleri gereği bir müşterisiyle yaklaşık 10 milyon dolarlık bir anlaşmaya oturuyor bu anlaşma duyuruluyor ve şirket ise bunu bir aydınlatma metniyle KAP'a açıklayarak söylüyor. Bu anlaşma baz alındığında ise ciroların olumlu etkileneceği ön görülüyor işte detaylar.

Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ALFAS) yerli bir müşteri ile 10.5 milyon dolarlık (KDV hariç) büyük bir güneş paneli siparişi anlaşması imzaladığını duyurdu. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre bu anlaşma cirolarını olumlu yönde etkileyecek.

Bu önemli gelişme şirketin hak sahibi yatırımcılara 14 Ağustos 2024 tarihinde toplam 300 milyon TL temettü ödemesi yapma kararıyla birlikte geliyor. ALFAS geçtiğimiz yıl %700 bedelsiz sermaye artırımında bulunmuş ve bu yılki temettü dağıtımını yatırımcılarına duyurmuştu. 2024 yılı kar payları 16 Ağustos'ta yatırımcıların hesaplarına aktarılacak.

Not: Bu bir yatırım tavsiyesi değil bilgilendirmedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.