173 arsa ve 32 ilde satış TOKİ arsa satışları ne zaman, TOKİ'de açık artırma ne zaman olacak?

173 arsa ve 32 ilde satış TOKİ arsa satışları ne zaman, TOKİ'de açık artırma ne zaman olacak?
 Yazar / Alanya Medya
TOKİ 32 ildeki 173 artsa açık artırmasını ne zaman yapacak, TOKİ arsa satışları ne zaman olacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 32 ilde toplam 6 milyon 887 bin 928 metrekare büyüklüğünde 173 arsayı 29 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında düzenlenecek açık artırmayla satışa sunacak.

Bu satışa internet üzerinden de katılım sağlanabilecek. Alıcılar yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olma imkanı bulacak. Satışa sunulan arsalar arasında konut ticaret sanayi sosyal ve kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyonları gibi çeşitli kullanım alanları bulunuyor. Arsalar İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra Adana Antalya Balıkesir Diyarbakır Gaziantep Malatya ve Van gibi illerde yer almakta.

Bu geniş kapsamlı satış hem yatırımcılar hem de bireysel alıcılar için önemli bir fırsat sunarken büyük şehirlerdeki arsaların yüksek talep görmesi ve rekabeti artırması bekleniyor. TOKİ’nin düzenlediği bu açık artırma konut ve ticaret yatırımları yapmak isteyenler için cazip fırsatlar sunarken 173 arsanın farklı kullanım amaçlarına yönelik çeşitliliği de öne çıkıyor.

kaynak - milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.