2 Milyon yerine Tam 50 Milyonu buldu

2 Milyon yerine Tam 50 Milyonu buldu
Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024 festivali muhteşem geçecek. Almanya'nın 10 şehrinde gerçekleştirilen turnuvaya dünyanın dört bir yanından futbolseverler büyük ilgi gösteriyor.

Almanya'nın 10 şehrinde düzenlenen EURO 2024 dünya çapında büyük ilgi gördü ve milyon adedi geçen bilet için yine oldukça yüksek rakamda milyonları aşan talepler aldı. Bilet alabilen taraftarlar maçları heyecanla stadyumlarda izlerken bilet bulamayanlar ise "Fan zone" alanlarında futbol coşkusunu yaşadı.

Turnuvanın ikinci gününde binlerce futbolsever Stuttgart'taki Schlossplatz'da yapılan maçları izleyerek takımlarının ataklarında heyecan yaşadı ve atılan golleri coşkuyla kutladı.

UEFA'nın satışa sunduğu 23 milyon bilete 50 milyon talep geldi. Maçları tribünden izleme şansı bulan taraftarların yanı sıra bilet bulamayan futbolseverler ise coşkuyu "Fan zone" alanlarında yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.