2000-2008 arası sigortalılar işte gündemdeki emeklilik detayları

2000-2008 arası sigortalılar işte gündemdeki emeklilik detayları
Eski sigortalarıyla emekli olamamış 2000 tarihi ile 2008 tarihi arasındaki vatandaşları yakından ilgilendiren haberimizin detaylarını incelemenizde yarar olacaktır.

Son günlerin merak konusu olan kademeli emeklilikte 2000 yılları ile 2008 yılları da gündemde. Kademeli emeklilik gelişmeleri erken emeklilik bekleyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi sonrası 2000-2008 arası sigorta girişliler emeklilik hakkı talep ediyor.

2000 yılları 2008 yılları arası sigorta girişlilerin de merakla beklediği emeklilik çıkacak mı sorularının yanıtları bu açıklamalarda netleşiyor. Kademeli emeklilik çalışanların belirli yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi emekli olmalarını sağlıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz bu konuda bir çalışma olmadığını belirtti.

Geçmiş sigorta günleri olanlar 2000 yılları ve 2008 yıllarına ait sigorta günleri olanlar için detaylar şu şekilde devam ediyor. EYT'den sonra kademeli emeklilik beklentisi arttı. Noyan Doğan, kademeli emeklilikle ilgili sorulara köşesinde yanıt verdi ve SGK’nın bütçesi üzerindeki etkiler nedeniyle yeni bir düzenlemenin zor olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.