2024 Net BAĞ-KUR - Emekli - SSK Zam Hesap Tablosu

2024 Net BAĞ-KUR - Emekli - SSK Zam Hesap Tablosu
BAĞ-KUR Emekli ve SSK için 2024 yılı net zammı hesaplama tablosu ve dahası ile ilgili aşağıda güncel bilgiler verilmiştir işte detaylar.

Emeklinin günlerdir beklediği zamlı maaşla ilgili yeni gelişmeler bulunmaktadır. TUIK enflasyon rakamları sonrası netleşen emekli maaş zammı da belli bir belirginliğe kavuşmuştur. Emekli sandığı BAĞ-KUR SKK için gerekli zam açıklamaları da devlet yetkilileri tarafından günü geldiğinde açıklanacaktır işte daha geniş detaylar için aşağıdaki bilgileri takip edebilirsiniz.

Temmuz 2024'te emeklilere yapılacak maaş zamları TÜİK' in açıkladığı Haziran enflasyon verileriyle netleşti. Haziran'da yıllık enflasyon yüzde 7160 aylık enflasyon ise yüzde 164 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında SSK BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklileri yüzde 2473 oranında zam alacaklar. Memurlar ve memur emeklileri için ise bu oran yüzde 1931 olacak. En düşük emekli maaşı 10.000 TL olarak kalırken maaşların temmuz ayı itibariyle yeni zamlarla ne kadar olacağı büyük bir merak konusu. Zamlı emekli maaşları SSK'lılar için her ayın 17-26'sı BAĞ-KUR olanlar için ise 25-28'i arasında hesaplara yatırılacak. Emekliler maaşlarına yansıtılacak refah payı ve zam farklarını da hesaplayarak Temmuz-Aralık 2024 dönemi için kesinleşen maaşlarını öğrenebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.