2024 TYP kura sonuçları MEB TYP personel alımı kura sonucu

2024 TYP kura sonuçları MEB TYP personel alımı kura sonucu
TYP 2024 kura sonuçları MEB personel alımı TYP kurası sonuçları işte konuya ilişkin ayrıntılar.

TYP kura sonuçları 2024 için isim listeleri başvuruda bulunan adaylar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor ve toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında temizlik görevlisi olarak çalışacak personelin alımı için yapılan başvurular bazı illerde tamamlanmıştır.

Kura çekimi sonuçları Kastamonu Kayseri Adıyaman Hakkari Hatay gibi illerde il ve ilçe resmi internet sitelerinde yayınlanmıştır ve özellikle İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü 2024'ün ilk 6 ayında 9397 kişiyi işe yerleştirdiğini açıkladı.

Hakkari'de ise TYP kapsamında kura çekimi yapıldı ve Hatay'da 650 kişilik liste ilan edildi.

Adaylar bulundukları şehirlerin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet adresi üzerinden TYP kura sonuçlarına ulaşabilirler.

Kurada asil listede yer alanlar görevlerine başlayabilecek ve detaylarla sorgulama ekranları için ilgili illerin internet siteleri kullanılabilir.

SORGU EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.