2500 Uygun şarttaki İş Arayana POLİS Olma Fırsatı

2500 Uygun şarttaki İş Arayana POLİS Olma Fırsatı
PMYO bildirisini yaptı ve tam 2500 kişinin başvurması halinde Polis olması için ekranlar açık hale getirildi işte detaylar.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için 2000 erkek ve 500 kadın olmak üzere toplam 2500 öğrenci alacağını duyurdu.

Başvurular 23-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılabilecek böylelikle alımlarda işlemler daha kolaylaştırılmış şekilde yapılacaktır.

Sınavlarda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması lise mezunu olması 2024 YKS' de belirli puanları alması yaş ve boy kriterlerine uyması sağlık durumu ve ahlaki durumu uygun olması gibi şartlar aranıyor.

Başvurular e-devlet üzerinden ücretsiz yapılacak ve sınavı geçen adaylar için sınav ücreti duyurulacak duyuru sonrası kabul edilip edilmediği de net şekilde anlaşılmış olacaktır.

Adaylar için ayrıntılı bilgi ve sınav takvimi Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden yayınlanacak bu adreslerdeki bilgileri takip etmekte fayda olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.