323 kişi Subay yapılacak Alımlar başladı

323 kişi Subay yapılacak Alımlar başladı
Türkiye'nin en büyük işe alım kurumuyla JGK işbirliğiyle tam olarak üç yüz yirmi üç kişi Subay alımı için gerekli şartları taşıması haline personel olarak alınacaktır işte detaylar.

İŞKUR ile beraber hazırlanan alım tablosuyla beraber JGK bünyesine yeni personel katmak istediğini beyan etmiştir ve bunu da kendi web adresiyle beraber İŞKUR aracılığıyla belirtmiştir.

Jandarma Genel Komutanlığı 323 astsubay alımı yapacağını duyurdu. Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması evli hamile veya çocuklu olmaması gerekir.

21 yaşını doldurmamış olması güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması sağlık ve ahlaki koşulları sağlaması gibi şartlar aranmaktadır.

Adayların lise veya dengi okul mezunu olması 2024 YKS' de belirli bir puan almış olması gerekmektedir. Gerekli şartları yerine getirecek kişiler bu alımlara daha uygun olacaktır.

Başvurular Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) sonuçlarına göre sıralanacak. Bu testte başarı olacak kişiler elbette bir adım önde olacaktır ve bu işe alıma uygun olacaklardır.

Seçilen adaylara duyuru yapılacaktır. Detaylar ve başvuru kılavuzu için aşağıdaki linkten başvuru kılavuz bilgilerine erişebilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.