36.000 Lira Banka promosyonunu yıldızlı şekilde duyurdu

36.000 Lira Banka promosyonunu yıldızlı şekilde duyurdu
Banka güzelliklerine bir yenisini daha ekliyor ve 36 Bin gibi güzel eşsiz bir promosyonu sevgi değer müşterilerine merhaba müjdesiyle sunuyor işte detaylar.

Banka güzel bir bildiri ile sunmak istediği promosyonunu yıldızlı şekilde duyurdu. Merkez efendi Belediyesi ve Mertaş Personel A.Ş. çalışanları için yapılan banka promosyon ihalesinde Türk Ekonomi Bankası (TEB) 36.200 TL ile en yüksek teklifi vererek kazandı ve bu ihale belediye çalışanlarının maaş hesaplarını yönetecek bankayı belirlemek istedi.

Bankayı belirlemek amacıyla düzenlendi ve TEB'in sunduğu rekor promosyon teklifi kabul edildi. Anlaşma belediye çalışanlarının refahını artırmayı hedeflemekte olup çalışanlar maaşlarını TEB üzerinden alacak ve ek avantajlardan faydalanacaklar.

Banka promosyon ihalesinde 36.200 TL ile en yüksek teklifi vererek kazandı. Bu anlaşma belediye çalışanlarının maaş hesaplarını TEB üzerinden alacaklar.

Çeşitli ek avantajlardan faydalanabilecekleri anlamına geliyor. İhale süreci titizlikle yürütülmüş olup TEB'in sunduğu rekor promosyon teklifi çalışanların refah düzeyini artırmayı hedeflemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.