57-55-60 KPSS puanlı Hiç çekinmeden başvur İŞKUR alımı başlattı

57-55-60 KPSS puanlı Hiç çekinmeden başvur İŞKUR alımı başlattı
KPSS puan 55 60 57 olanlar hiç düşünmeksizin hemen başvuru yapın ve işi kapın İŞKUR bu kez yine cömert davranıp herkesin işe sahip olması için alım ekranı açtı işte detaylar.

TÜİK çeşitli pozisyonlar için KPSS puanı 55 57 ve 60 olan adaylara iş fırsatları sunuyor. Elektrik-Elektronik Teknolojisi İnşaat Teknolojisi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme gibi teknisyen pozisyonları ile temizlik görevlisi ve anketör alımları yapılacak. Anketör pozisyonları için mülakat yapılacakken diğer pozisyonlarda KPSS puanı yeterli olacak.

Adayların T.C. vatandaşı olması askerlikle ilişiği bulunmaması ve ilgili alanlarda lise veya lisans mezunu olmaları gerekiyor. Yaş sınırları teknisyenler için 35 anketörler için 30 olarak belirlenmiş.

Başvurular online olarak alınacak ve pozisyonlara göre farklı illerde görevlendirmeler yapılacak. Toplam 55 pozisyon için alım yapılacak ve detaylı bilgilere TÜİK'in resmi web sitesinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.