865 Arsayı 51 il bazında Satışa çıkardı

865 Arsayı 51 il bazında Satışa çıkardı
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Türkiye genelinde 51 ilde 865 arsayı satışa sunuyor. Arsalar yüzde 25 peşin ve 24 ay vadeli ödeme seçenekleriyle satılacak peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanacak işte detaylar.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Türkiye genelinde 51 ilde toplam 865 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa sunuyor. Satışa çıkarılan arsalar yüzde 25 peşin ve 24 ay vadeli ödeme seçenekleriyle yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanacak. Müzayedeler 9-10-11 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 10:30’da gerçekleştirilecek ve bu müzayedelere online katılım imkanı da olacak. Özellikle İstanbul Ankara Samsun Malatya Mardin ve Şanlıurfa'da yüksek talep gören arsalar için başvurular başladı. İstanbul’da 31 Ankara’da 37 Malatya’da 139 Mardin’de 16 Samsun’da 113 ve Şanlıurfa’da 119 muhtelif arsa alıcılarını bekliyor. Müzayedeler Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya/Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece/İstanbul’da yapılacak olup online olarak emlakmuzayede.com.tr adresinden de teklif verilebilecek. Bu müzayedeler ev yapmak isteyenler ve iş yeri için uygun arsa arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.