Akaryakıtta endişe veren yükseliş

Akaryakıtta endişe veren yükseliş
Evet akar yakıt son günlerde kullanıcısının merakla beklediği haberler arasındaydı ve işte o beklenen haber geldi akar yakıt...

Akar yakıt zammıyla ilgili beklenen haberlerdendi ve işte detaylar. 4 Temmuz 2024 itibarıyla Samsun'daki benzin motorin ve LPG fiyatları ciddi bir artış gösterdi. ÖTV oranlarının %1949 artırılmasıyla benzine 224 TL motorine 213 TL ve LPG’ye 95 kuruş zam yapıldı.

Bunun sonucunda benzin litre fiyatı 4633 TL motorin 4629 TL ve LPG 2304 TL oldu. Aynı zamanda ABD ham petrolü varil başına 84 dolara yaklaşarak Nisan ortasından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

OPEC+'nın arz kısıtlamaları ve jeopolitik riskler petrol fiyatlarını yukarı yönlü baskılarken yatırımcılar ABD petrol stoklarındaki büyük düşüşü ve potansiyel kasırga sezonunu da göz önünde bulunduruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.