ALANYA o ilçede 1 saat sürdü ve hayat felç

ALANYA o ilçede 1 saat sürdü ve hayat felç
Alanya da o ilçede bir saat süren o yağış sonrası istenmeyen durumlar yaşandı ve hayatı kötü etkileyerek insanların yaşamlarını zor hale getiren bu yağış Alanyalıya zor anlar yaşatmaya yetti işte detaylar.

Alanya da öğlen sonu başlayan ve hafiften başlayıp bir anda hayatı felç eden yağış sonrası Alanyalı o anlarda zor anlar yaşamaya başladı ve pek çok sayıda araç ve ev yanları zarar gördü özellikle o mahalle de en çok etkilenenler arasında yer aldı işte detaylar.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde öğleden sonra başlayan ve yaklaşık bir saat süren sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Sımandır ve Dereköy mahallelerinde etkili olan sağanak nedeniyle yollar suyla doldu bahçelerde meyve toplayan vatandaşlar mahsur kaldı.

Mahsur kalanlar AFAD ve belediye personeli tarafından kurtarıldı. Olumsuz hava koşulları bir istinat duvarının çökmesine ve bir otomobilin zarar görmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.