Almanya da Tadic rüzgarı esti izdiham yaşandı

Almanya da Tadic rüzgarı esti izdiham yaşandı
Fenerbahçe'nin deneyimli yıldızı Dusan Tadic Sırbistan formasıyla Avrupa Futbol Şampiyonasına katılacak ve antrenmanda Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Fenerbahçe deneyimli oyuncusu Tadic Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Sırbistan formasıyla sahne alacak. İngiltere ile oynanacak C Grubu ilk maçı öncesinde yapılan antrenmana Fenerbahçeli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tadic sarı lacivertli taraftarların yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Taraftarların formalarını imzalayan ve onları alkışlayan Tadic'in Sırbistan Milli Takımı'nın kaptanı olarak yarınki maçta ilk 11'de başlaması bekleniyor. İngiltere-Sırbistan maçının muhtemel kadroları da açıklandı. Dusan Tadic Sırbistan formasıyla EURO 2024'e katılmak için Almanya'da antrenman yaparken Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Taraftarlar Tadic'e tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle destek verirken Tadic de onları alkışlayarak formalarını imzaladı. Sırbistan'ın İngiltere ile oynayacağı maç öncesi antrenmanı izleyen çok sayıda sarı lacivertli taraftar Tadic'in sahne almasını dört gözle bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.