Antalya Dünyaca Ünlü Plaja Yıkım Kararı

Antalya Dünyaca Ünlü Plaja Yıkım Kararı
Dünyaca ünlülüğü bulunan Antalya da o plaja yıkım kararı var plaj için son günlerde çıkan haberler bu yönde işte detaylar.

Antalya Muratpaşa'daki ünlü plajların yıkımı kararı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Muratpaşa Belediyesi'ne gönderildi. Karara göre Lara sahilindeki Erdal İnönü İnciraltı Konserve Erenkuş Mobil plajları ve The Marmara Otel La Boutique Otel Antalya Otel Falcon Otel Ramada Otel Derinsu Dalış Merkezi ve Kaleiçi'ndeki Adalar plajı gibi birçok plaj işgal gerekçesiyle yıkılacak.

Belediye tarafından halkın günlük kullanımı için işletilen ve oldukça popüler olan bu plajların yıkılması talimatı Muratpaşa Belediyesi için dikkat çekici bir durum oluşturdu. Öte yandan tartışmalı Bambus Plajı ve Luck Monkey Otel’in plajı bu listede yer almazken daha önce izinli olan Akra ve Bilem otellerinin plajları da yıkım listesine dahil edilmedi.

La Boutique Hotels’in ise Antalyaspor Kulübü eski başkanlarından Sabri Gülel’e ait olduğu öğrenildi. Bu durum plajların yıkımı konusundaki tartışmaları ve belirsizlikleri artırdı. Aslında turizm bölgesinde bazı şeylerin daha yerinde olması gerekmektedir turistlerin daha özenli bir şehir görmesinde bunun son derece önemi de büyük olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.