Antalya'da tekneleri battı! Denize atlayarak kurtuldular

Antalya'da tekneleri battı! Denize atlayarak kurtuldular
 Yazar / Alanya Medya
Antalya'da bir grubun teknesi batarken vatandaşlar o anları kameraya aldı. Nedeni bilinmeyen sebeple batan tekneden atlayarak kıyıya kadar yüzdüler.

Almanya'dan tatile gelen Hüseyin Yoldaş Öztürk ve yakınlarının teknesi battı. Saat 20.00 civarında meydana gelen olay Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde gerçekleşti.

Teknede eşi, kuzeni ve eniştesi vardı

Yakınlarıyla birlikte fiber teknesiyle denize açılan Hüseyin Yoldaş Öztürk sahile 100 metre kala teknenin alabora olmasıyla karşı karşıya kaldı. Kıyıya yanaşmaya çalıştıkça teknenin neden su aldığı bilinmiyor.

Civarda bulunan vatandaşlar duruma yakından şahit oldu. 112'yi arayan vatandaşlar seferber oldu. Deniz polisinin sahile gelmesiyle birlikte arama çalışması yaptı.

Tekne batarken Öztürk ve ailesi suya atlayarak kıyıya kadar yüzdüler. O anları tanık olan Kadir Köksal "Bir bakıyordum, ufak bir tekne sahile yanaştı. Zannediyorum yolcuları indirecekti. Yan dönerken ağırlık sağ tarafa yüklenince dalga da vurunca alabora oldu. Kimseye bir şey olmadı, herkes iyi. 4 kişilerdi. Sonra arkadaşlar kıyıya indiler, eşyaları denize saçılmış onları topladılar. İnsanlar da yardımcı oldular onlara, sonra polis arkadaşlar gelip, rapor tuttular. Sahile çok yaklaştılar, o dakikalarda dalga çok yüksekti. O nedenle alabora olduğunu düşünüyoruz" diyerek gördüklerini aktardı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.