Araç Alıp Satacaklar %25 Düşüş Yaşandı

Araç Alıp Satacaklar %25 Düşüş Yaşandı
Alım satımı yapılan araç piyasasında son dönemde acayip işler olmaktadır yine habere göre bu son döneme girildiği şu günlerde yüzde yirmi beşten söz ediliyor işte detaylar.

Araç alım satımlarda son günlerde değişik şeyler olmaya devam ediyor bu son bilgilere göre bu iş değişik ötesi haller almaya devam edebilir gibi görünüyor evet araç alım satım konusunda yüzde yirmi beşlik bir indirim anlatılıyor işte ayrıntılar.

2024 yılının ilk altı ayında ikinci el araç fiyatları yüzde 25 oranında düşerken araç pazarı yüzde 17 daraldı. Konya Oto Galericiler Odası Başkanı Abdullah A. pandemi sürecinde yaşanan fiyat artışlarının ardından bu yılın ilk yarısında fiyatların gerilediğini belirtti. Galericiler şu anki fiyatların uygun olduğunu ve sonbahar aylarında fiyatların yeniden yükseleceğini öngörüyor.

Dolar kurunun da fiyatlar üzerindeki etkisine dikkat çekilirken ikinci el araç almayı düşünenlere fiyatların daha fazla düşmeyeceği bilgisi de hatırlatıldı. Dolandırıcılıklara karşı vatandaşların araçlarını yetkili galericilerden alması gerektiği vurgulandı. Internet ortamında yapılan sahte ilanlarla ilgili uyarılarda bulunan başkan galerici esnafıyla müşteriler arasında yaşanabilecek sorunların çözümünde odanın devreye girdiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.