ARAÇ sahipleri işte o üzücü haber geldi

ARAÇ sahipleri işte o üzücü haber geldi
Araba sahipleri beklenen ve bilinen o üzücü haber niyet çıka geldi ve de işte o konuya ilişkin tüm detaylar şu şekilde.

TÜVTÜRK bünyesindeki yeni uygulamasıyla kredi kartıyla yapılan ödemelerde ek "tahsilat farkı" ücreti ödemek zorunda kalacaklar. Bu ek maliyet araç sahiplerini daha da zor duruma sokarken vatandaşlar bu uygulamanın iptal edilmesini talep ediyor. TÜVTÜRK bu ücretin hizmet sağlayıcı firmalar tarafından alındığını belirtse de tüketici hakları savunucuları ve araç sahipleri durumu haksız buluyor ve yasal dayanağını sorguluyor.

Araç sahipleri yüksek akaryakıt fiyatları ve muayene ücretleriyle mücadele ederken şimdi de TÜVTÜRK bünyesi yeni uygulamasıyla kredi kartıyla yapılan ödemelerde ek bir "tahsilat farkı" ücreti ödemek zorunda kalacaklar. Bu ek maliyet zaten zor durumda olan araç sahiplerini daha da zora sokarken vatandaşlar bu uygulamanın iptal edilmesini talep ediyorlar.

TÜVTÜRK bu ek ücretin kendileri tarafından değil hizmet sağlayıcı firmalar tarafından alındığını belirtse de tüketici hakları savunucuları bu durumu haksız buluyor ve yasal dayanağını sorguluyor. Sosyal medyada yoğun tepkiler gösteren araç sahipleri bu ücretin bir an önce kaldırılmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.