BANKA açıklama yaptı PROMOSYON ve MAAŞ

BANKA açıklama yaptı PROMOSYON ve MAAŞ
Banka promosyon ve maaşı hakkında bilgi bekleyen vatandaşlara bilgilendirme yaparak gelişecek promosyon ve maaş bilgisi için müşteriye ön bilgiler verdi işte detaylar.

Banka promosyon beklentilerine yönelik ve maaşlara yönelik detaylı bir bilgilendirme yaparak konuyla ilgili müşteri ve o bankadan alış veriş yapan maaş alan promosyondan faydalanan kişilere bakanlık nezdinde bilgilendirme sağlamış oldu işte o bilgilendirmeye ilişkin detaylar şöyle gelişti.

Adalet Bakanı TUNÇ maaş promosyonu artışı için devreye girerek Vakıfbank'a bu konuda yazılı taleplerini ilettiklerini ve geri dönüş beklediklerini açıkladı. Bakan Tunç kamu personelinin maaş promosyonlarının artırılması amacıyla Vakıfbank'ın promosyon ödemelerini güncellemeye yönelik adımlar atacağını belirtti.

2022 yılında yapılan anlaşma kapsamında bakanlık bünyesindeki çalışanlara 25 bin TL promosyon ödemesi yapılmıştı. Bu yıl kamu personelinin ve emeklilerin alacağı promosyon miktarlarının Temmuz ayındaki maaş zamları ile birlikte güncellenmesi bekleniyor. Emekliler de SGK kurumunun özel ve kamu bankalarıyla yapacağı görüşmeler sonucunda promosyon miktarlarının artırılmasını umuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.