Başvuran Kurban Yardımını kapacak

Başvuran Kurban Yardımını kapacak
Kurban Yardımını kapmak için başvurmanız yeterli detaylar haberin içeriğinde işte ayrıntılar.

Bayram öncesi yardım yapılacak ihtiyaç sahiplerine duyuru yapıldı adeta müjde niteliğinde bir duyuru oldu isteyen herkes bu yardıma başvuru yapabilecek.

Aile bakanlığı Kurban bayramı 2024 için yardım başlattığını açıkladı ihtiyaç sahipleri için kurban bayramı daha şen şakrak geçecek görünüyor işte detaylar şu şekilde.

Kanun kapsamında ihtiyaç sahipleri 2024 kurban bayramı öncesi yapılan duyuru ile sosyal yardımlaşma dayanışma vakfı tarafından yiyecek gıda yardımı alacaklar.

SSK güvencesi bulunmayanlar aylık gelirleri net asgari ücretin 3 te birinden az olanlar gıda yardımını hanelerine alabilecekler sosyal yardımlaşma dayanışma vakfı heyeti ihtiyaçları belirleyecek ve ihtiyaç sahiplerine bu yardımı ulaştırmaya çalışacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.