Bayram öncesi Ailelere gelecek yardımlar Netleşti

Bayram öncesi Ailelere gelecek yardımlar Netleşti
Kurban bayramı öncesi Ailelere gelecek yardımlar konusunda artık netlik söz konusu. İşte ayrıntılar.

Yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle devlet bazı dar gelirli aileler için bayram öncesi maddi yardım yapacak. Dar gelirli ailelere bayramdan önce maddi yardım sağlanacak. Bakanlık bütçe ayırdı ve başvuru şartlarını karşılayan ailelere destek verecek.

Bu yardım için istenen koşullar ne olacak hep birlikte bakalım. Peki başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak. Başvurabilmek için ailelerin aylık gelirinin hane halkı sayısına bölümü asgari ücretin üçte birinden az olmalı.

Kurban Bayramı öncesi devletin aldığı bu güzel kararla beraber, bazı maddi yardım gereksinimi duyan aileler para almış olacak. Bu şartı taşıyan ailelere ayda 1250 TL ödeme yapılacak. Çocuğu olan ailelere ek yardım da yapılacak Belirtilen ek çocuk yardımları aşağıdaki gibidir.

Bir iki çocuğu olan ailelere 350 TL, Üç çocuğu olan ailelere 450 TL, Dört çocuğu olan ailelere 550 TL, Beş ve daha fazla çocuğu olan ailelere 650 TL ek ödeme yapılacak. Bu yardımları sorgulama ekranına bağlanmak için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.