Beklenmedik beklenen şekilde oldu İlçe bir ilke imza attı

Beklenmedik beklenen şekilde oldu İlçe bir ilke imza attı
Keşif Kampüsü öğrencileri Uçak Çocuk Kongresi'nde dört bildiri sunarak büyük bir başarı elde etti. Kampüs Samsun'un Canik Belediyesi tarafından hayata geçirildi ve bu yıl Yozgat'ta düzenlenen kongrede dikkat çekti işte detaylar.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencileri dünya çapında tek çocuk kongresi olan Uçak Çocuk Kongresi'nde dört bildiri sunarak büyük bir başarı elde etti.

Samsun'un Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen kampüs bu yıl 7.'si Yozgat'ta düzenlenen kongrede dikkat çekti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı öğrencilerin Milli Teknoloji Hamlesi'ne özgün fikirleri ve eserleriyle katkı sağladığını belirterek gurur duyduğunu ifade etti.

Sandıkçı öğrencilerin ülkeye hizmet edecek nesiller olduğunu ve bu başarılarından dolayı onları yürekten tebrik etti.

Öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen ailelere ve eğitmenlere de teşekkür eden Sandıkçı özellikle Dr. Özge Turna Aysima Şentürk Havvanur Oruç ve Cansu Aydın'ın katkılarını vurguladı.

Kongrede dört farklı kategoride bildiri sunan öğrencilerden Yusuf Ali Semiz "Doğadan Öğrenmek.

Eğitimde Biyomimikriye Dayalı Uygulamalar" Zeynep Nazen Şahin "Oyun-Dans ve Müzik Dersi Motivasyon Ölçümü" Elif Sena Günek ve Erva Özbey "Ortaokul Öğrencilerinin Teknoloji Bağımlılığının Değerlendirilmesi"

Belinay Ekiz ve Damla Nilda Güney "Ortaokul Öğrencilerinin Fiziğe Karşı Tutumlarının Değerlendirilmesi: Keşif Kampüsü Örneği" başlıklı bildirileri ile katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.