Belki de Bu Son Tango Alanya Esnafı

Belki de Bu Son Tango Alanya Esnafı
Alanya şehri dünyanın sayılı güzellikleri arasında yer alıyor her yıl turist akınına uğruyor. Fakat bazı şeylerden ötürü o alıştığımız resimde biraz değişiklikler var sanki işte detaylar.

Aslında tarih boyu Alanya gibi güzel bir şehre sahip olunduğu için ne kadar gurur duyulsa bile az diyebiliriz.

Oysa son günlerde Alanya’nın adının farklı konularla anılması hem can sıkıcı olabiliyor hem de bambaşka yerlere gidebiliyor konu ve asıl konu turizm ve de turist olmasına rağmen diyebiliriz.

Alanya’da tatil yapan bir yabancı turist, 14 yaşındaki torununa Atatürk Bulvarı'ndaki bir mağazada 20 bin TL’lik ürünü zorla satmaya çalıştıklarını sosyal medyada paylaşarak turistleri uyardı.

Turist, mağazada çalışan kişinin torununu ürünü almaya zorladığını, patronun da agresif tavırlarla fotoğrafını çekip nerede kaldığını sorduğunu belirtti.

Torunu, mağaza sahibinin zorlamasıyla minibüse binip kalacakları otele gitmiş ve orada resepsiyon görevlisinin polisi arayacağını söylemesi üzerine mağaza sahibi uzaklaşmış.

Bu olayın ardından torunu çok korkmuş ve turist, mağazadaki saldırgan davranışları hakkında insanları bilgilendirmek amacıyla sosyal medyada paylaşım yapmış.

Diğer kullanıcılar da aynı mağaza hakkında benzer şikayetlerde bulunarak, bu mağazaya tek başlarına gitmemeleri konusunda uyarılarda bulunmuşlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.