Bu kez Rüya gerçek oldu Staj çıraklık için Beklenen MÜJDE geldi

Bu kez Rüya gerçek oldu Staj çıraklık için Beklenen MÜJDE geldi
Uzun süren bekleyişler sona erecek staj ve çıraklık mağdurları için uzun süredir beklenen bu müjde artık verilmesi an meselesi işte detaylar.

Staj ve çıraklık mağdurları için beklenen müjde geldi; emeklilik haklarında yeni düzenlemeler yapılıyor. Bu düzenlemelerle staj ve çıraklık sürelerinin sigortalılık başlangıcı sayılması sağlanacak mağdurlar prim günlerini tamamlayarak erken emeklilik hakkı kazanabilecekler. 1999 öncesi ve sonrası staj ve çıraklık süreleri sigorta başlangıcı olarak kabul edilecek ve borçlanma imkanı sunulacak.

Bu değişiklikler mağdurlara erken emeklilik iyileşmiş emeklilik hakları ve sağlam sosyal güvence sağlayacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve TBMM’deki çalışmalar devam ediyor.

Konu hakkındaki mağdurlar ise belgelerini hazırlayıp yasal düzenlemeleri takip etmelidir. Bu gelişme milyonlarca insan için umut ışığı olmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.