ÇALIŞANLARIN Maaşlarına Yüzde 10 Zam

ÇALIŞANLARIN Maaşlarına Yüzde 10 Zam
Maaşlara yüzde 10 zam duyuldu çalışanlar bayram edecek işte yüzde on zammın detayları.

Temmuz ayında belediye çalışanlarının maaşlarına yapılan zam haberleri gündemde önemli bir yer tutuyor.

Son gelişmelere göre Silivri Belediyesi çalışanlarına %10 ek zam onayı çıktı ve bu artış 1 Temmuz itibariyle yürürlüğe girecek.

Belediye İş Sendikası Silivri Şubesi tarafından yapılan açıklamada mevcut brüt yevmiyelere %10 oranında ek bir artış yapılacağı ve böylece toplam zam oranının %20'ye ulaşacağı belirtildi. Bu zam kararı Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Başkan Yardımcıları Emine Tarin ile Tan Hüseyin Kıroğlu'nun katkılarıyla alındı ve sendika sosyal medya hesabından teşekkür mesajları paylaşıldı.

Belediye çalışanlarının maaş artışlarına dair gelişmeler hız kesmeden devam ederken emekli ve memur maaşlarındaki artışların ardından asgari ücrete yapılacak zam beklentisi ise Aralık ayına ertelendi. Bu süreçte belediyelerin sendikalarla yaptığı anlaşmalar ve toplu iş sözleşmeleri kamuoyu tarafından yakından izleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.