Dünyaca ünlü Antalya sahili zafiyeti Turist Dile Geldi

Dünyaca ünlü Antalya sahili zafiyeti Turist Dile Geldi
Antalya şehrinde dünyaca ünlü plajda sahilde zafiyet isyanı vardı. Turist neredeyse dile geldi konuştu. İşte ayrıntılar.

Antalya şehri dünyanın en ünlü plajlarından birine de sahip ve son dönemde bu plajda bambaşka olaylar cereyan etmektedir. Peki son dönemde meydana gelen bu olaylar nelerdir ve nasıl gelişmiştir hemen bakalım işte detaylar.

Antalya'nın ünlü Konyaaltı sahilinde özellikle Beach Park bölümünde güvenlik zafiyeti dikkat çekiyor.

Günlük 100 bin ziyaretçiyi ağırlayan sahilde otoparklarda güvenlik kameralarının olmaması vatandaşları tedirgin ediyor.

Tatilciler olası hırsızlık olaylarında şüphelilerin tespiti için otoparklara kamera yerleştirilmesini ve özel güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ediyor.

Sık sık sahile gelen Sefa Çakır otoparkta araçlarını park ettikten sonra güvenlik endişesi yaşadıklarını belirtirken İsmail Aksakal da kamera sisteminin sadece hırsızlık değil kazalara karşı da önleyici olabileceğini vurguluyor.

Her iki vatandaş da kamuya açık alanlarda kamera eksikliğinin büyük bir güvenlik açığı oluşturduğuna dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.