Elekrikli araçlar artık güneş enerjisi ile şarj olabilecek

Elekrikli araçlar artık güneş enerjisi ile şarj olabilecek
Elektrikli araçların en büyük sorunlarından biri olan şarj meselesi bundan böyle güneş enerjisi ile çözülebilecek.

Güneş enerjisi ile elektrik üretmeyi mümkün kılan GoSun isimli bir şirket elektrikli araçlar için taşınabilir güneş panelli şarj cihazı geliştirdi.

Otomobilin tavan bölümüne yerleştirilen ve açılabilen güneş panelleriyle, harket halinde ve park halindeyken otomobilleri şarj etmek mümkün.

GoSun Solar EV şarj cihazı, otomobillerin tavan rafına kolaylıkla monte edilerek, evde, ofiste, şantiyede veya kamp yerinde elektrikli araçların şarj istasyonuna ihtiyaç duymadan son derece kolay bir biçimde şarj edilebilmesini sağlıyor.

Güneş panellerinin her türlü hava koşuluna dayanıklı, hafif ve verimli olduğu firma tarafından taahhüt ediliyor. Park halindeyken açılabilen ve otomobilin bütün yüzeyini kaplayan paneller 1200 Watt'a kadar güç üretebiliyor.

Otomobilin hareket halindeyken de şarj edilmesini sağlayan sistem elektrik otomobil dünyasında çok önemli bir icat niteliğindedir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.