EMEKLİLER PROTOKOL TAMAM 1400 Üzeri İşletme İndirimle Emrinizde

EMEKLİLER PROTOKOL TAMAM 1400 Üzeri İşletme İndirimle Emrinizde
Evet emekli vatandaşlar için belirlenmiş tam 1400 üzeri işletmede indirim kararı ardından protokoller hazırlandı tamamlandı ve bu sayıda işletmede indirim kararı tamamlandı işte detaylar.

Emekli vatandaşlarımız için güzel haberler gelmeye devam ediyor bunun sonuncusu da yakın sürede paylaşılan bilgilere göre SGK sayesinde o şehrimizde gerçekleşti ve çok sayıda indirimden söz edildi işte konuya ilişkin yeni detaylar.

SGK İl Müdürlüğü çeşitli sektörlerden meslek odaları kuruluşlar ve firmalarla imzaladığı protokol kapsamında 1410 işletmenin emeklilere yüzde 10 ila 20 arasında indirim yapacağını duyurdu. Bu protokol gıda turizm sağlık ve kişisel bakım gibi birçok alanda hizmet veren işletmeleri kapsıyor.

SGK İl Müdürü Hidayet B. Cumhurbaşkanımızın 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan ettiğini belirterek emeklilere yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını ve bu indirimlerin meslek odaları özel hastaneler ve diğer kurumların desteğiyle sağlandığını ifade etti. İl Müdürü aynı zamanda emeklilere daha iyi hizmet sunabilmek için yıl sonuna kadar çalışmalarına devam edeceklerini ve tüm gayretlerini sarf edeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.