Emeklillerin Tümü Dinlesin Bu Sizin İçin

Emeklillerin Tümü Dinlesin Bu Sizin İçin
Tüm Emeklilere hitap edecek bir haber var sırada ve bu haberde emeklilerin promosyon bilgilerine ilişkin taze bilgiler de yer alıyor işte detaylar.

Emekli maaşlarına yapılan zam sonrasında, promosyon ödemelerine yönelik beklentiler artmış durumda.

Bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili en yüksek tutarın ne kadar olacağı ve bu ödemelerin artıp artmayacağı merak ediliyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarkan Zengin, TRT Haber’e yaptığı açıklamada, özel bankaların 18 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapabileceklerini belirtti.

Bankaların karlılıklarının artması ve emeklilerin maaşlarının yükselmesiyle, emeklilerin bankalara yatırdığı paralar da artmakta. Bu nedenle emeklilerin promosyon beklentileri de yükseliyor.

Hükümetin 2024'ü emekliler yılı ilan etmesiyle, bankaların da promosyonları artırması ve emeklilere cömert davranması bekleniyor.

Emeklilere yönelik promosyon güncellemelerinde dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var; promosyon anlaşmaları genellikle 3 yıllık yapılıyor ve banka değişikliklerinde veya yeni güncelleme rakamlarında, bu süre yeniden başlıyor.

Örneğin, bir emekli 1 yıl önce 6 bin TL'lik promosyon almışsa ve yeni bankası 18 bin TL teklif ediyorsa, aradaki farkı alarak yeni üç yıllık anlaşmaya başlamış oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.