Faturalı hatları olanlar Dikkat

Faturalı hatları olanlar Dikkat
Faturalı hat kullananlara bir haberimiz var. Faturalı hatlarla ilgili duyuru edilen bu haberde birçoklarının merak içinde olduğu geri ödemeler kampanyaların da bilgisi yer alıyor işte detaylar.

3-30 Haziran tarihleri arasında faturalı hat kullanıcılarına yönelik bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında kullanıcılar 700 TL'ye kadar geri ödeme ve 300 TL değerinde hediye çeki gibi avantajlardan faydalanabilirler. Katılım için Vodafone World üzerinden alınan promosyon kodu Garanti Bankası mobil uygulamasında kullanılmalı ve müşteri olunmalıdır. Bonus kredi kartı başvurusu yaparak onay alan müşteriler Vodafone uygulaması üzerinden 400 TL'lik alışverişle ekstra 400 TL bonus kazanma şansına sahip olacaklardır.

Bu kampanya ile Vodafone hem mevcut kullanıcılarını ödüllendirmeyi hem de yeni müşteriler kazanmayı amaçlıyor. Kampanya kapsamında kullanıcılar 700 TL'ye kadar geri ödeme 300 TL değerinde hediye çeki ve 400 TL'ye kadar iade fırsatından yararlanabilecekler. Garanti BBVA iş birliğiyle düzenlenen kampanya 3 Haziran'da başlayıp 30 Haziran'da sona erecek.

Katılmak isteyenler Vodafone World üzerinden alacakları promosyon kodunu Garanti Bankası mobil uygulamasında kullanarak müşteri olmalı ve bonus kredi kartı başvurusu yaparak onay almaları durumunda Vodafone uygulaması üzerinden yapacakları 400 TL'lik alışverişle ekstra 400 TL bonus kazanabilecekler.

Kampanya kapsamında yapılan harcamalar temmuz ayı sonuna kadar geçerli olup 700 TL'ye kadar olan hediye çekleri bu süre içinde kullanılabilecek. Vodafone bu fırsatlarla hem mevcut müşterilerini ödüllendirmeyi hem de yeni müşteriler kazanmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.