İşçiler Asgari Ücret ara Zammı belli oldu

İşçiler Asgari Ücret ara Zammı belli oldu
Son dönemde herkes asgari ücreti konuşuyor. Devlet büyüklerimizden Devlet Bahçeli asgari ücretle ilgili önemli bir adım atıyor. Asgari ücretlilerin durumunu iyileştirmek amacıyla yapılacak düzenlemeler hakkında da açıklamalar yapıldı işte detaylar.

MHP başkanı asgari ücretlilere ara zam yapılması konusunu Cumhurbaşkanı ile görüşmeyi planlıyor. Son zamanlarda alım gücü düşen asgari ücretlilerin yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla en azından enflasyon farkı kadar zam yapılması gerektiğini savunan Bahçeli'nin bu girişimi Ankara'da büyük yankı uyandırdı.

Bu görüşmenin sonuçları merakla beklenirken asgari ücretliler için önemli bir umut kaynağı olarak görülüyor. Detayların birkaç hafta içinde kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Bahçeli'nin bu adımı Ankara'da büyük yankı uyandırdı. Bahçeli'nin enflasyon farkı kadar zam yapılması gerektiğini savunacağı belirtiliyor.

Ankara kulislerinde bu görüşmenin sonuçları ve asgari ücrete yapılacak zam miktarı merakla beklenirken bu adım ekonomik kriz ve enflasyonla mücadele eden asgari ücretliler için umut kaynağı olarak görülüyor. Görüşmenin sonuçlarının birkaç hafta içinde açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.