İŞKUR aracılığıyla Banka Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacağız Dedi

İŞKUR aracılığıyla Banka Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacağız Dedi
Banka güvenlik görevlisi kontenjanıyla yeni personel alımı yapacağının duyurusunu ilan etmiştir ve alıma ilişkin duyuru detayları genel özel şartlar ise şöyle sıralanmıştır.

İş Bankası İstanbul'da görevlendirilecek silahlı güvenlik görevlisi alımı için duyuru henüz yayımlandı.

Başvurular 27 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında online olarak yapılacak.

Başvuru için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması en az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olması 2 Ağustos 2024 itibariyle 28 yaşını doldurmamış olması Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli sağlık durumuna sahip olması askerlik görevini tamamlamış olması gerekir.

Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilmesi geçerlilik tarihi 2 Ağustos 2025 ve sonrasında olan Silahlı Özel Güvenlik Sertifikasına sahip olması en az 175 cm boyunda olması affa uğramış olsalar dahi herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olması gerekmektedir.

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımaması kamu haklarından yoksun bulunmaması daha önce İş Bankası'nın yaptığı Operasyon Elemanı alımı olunmamış olması gerekiyor.

Operasyon Destek Elemanı Şoför ve Özel Güvenlik Görevlisi sınavlarının herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olması ve İstanbul'da ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Bu şartları taşıyan adaylar belirtilen tarihler arasında başvurularını yaparak İş Bankası'nın güvenlik ekibine katılma fırsatını elde edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.