İŞKUR-ERDEMİR Bu yıl daha Fazla İstihdam Sağlayacağız

İŞKUR-ERDEMİR Bu yıl daha Fazla İstihdam Sağlayacağız
ERDEMİR demir devi bu yıl geçtiğimiz yıla oranla daha fazla istihdam sağlayabileceğini belirtmiştir işte detaylar.

ERDEMİR demir üretim devi geçtiğimiz yıl süper bir işe alım gerçekleştirerek çok sayıda haneye ekmek girmesini sağlamış bununla da yetinmeyip bu yıl da birçok insanın daha evine ekmek götürebilmesi için işe alım açabileceklerini belirmiştir işte detaylar.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) 2024 yılı için planladığı 650 yeni işçi alımı sürecinde önemli bir aşamayı tamamladı.

Yapılan sınavların ardından başarılı olan adaylar sağlık kontrollerine tabi tutulmaya başlandı.

Bu kontroller adayların fiziksel ve sağlık açısından işe uygunluğunu belirlemek amacıyla titizlikle yürütülüyor.

Sağlık kontrollerini geçen adaylar mülakatlara alınacak burada yetkinlikleri deneyimleri ve motivasyonları değerlendirilecek.

Bu süreç sonunda işe alınacak adaylar belirlenecek. ERDEMİR geçtiğimiz yıl 500 kişiyi işe alırken bu yıl bu sayıyı 650'ye çıkarmayı hedefliyor.

Şirket işe alım süreçlerini titizlikle yöneterek fabrika operasyonlarını güçlendirmeyi ve üretim kapasitesini artırarak sektördeki liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.