İŞKUR - İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ile Sözleşmeli Yeni personel alacak

İŞKUR - İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ile Sözleşmeli Yeni personel alacak
İŞKUR Türkiye işe alım öncüsü evet İletişim Başkanlığı ile temas halinde olarak yeni sözleşmeli şekilde çalıştırılacak personellerini alacak işte detaylar.

İletişim Başkanlığı merkez teşkilatında Fransızca ve Bulgarca dillerinde tercüme hizmetleri sunmak üzere toplamda 2 sözleşmeli mütercim-tercüman alımı yapacaktır.

Başvurular 8-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden elektronik olarak kabul edilecek olup şahsen kargo yada posta yoluyla başvuru yapılmayacaktır.

Adaylardan KPSS ve YDS gibi belirli sınav puanları mezuniyet belgesi adli sicil kaydı gibi belgeler istenmektedir.

Yazılı sınav Türkçeden yabancı dile ve yabancı dilden Türkçeye çeviri ile kompozisyon yazımı olmak üzere üç bölümden oluşacak ve sınavda başarılı olanlar sözlü mülakata çağrılacaktır.

Başarılı adaylar belirlenen kadro sayısı kadar asil olarak atanacak yedek adaylar da belirlenebilecektir.

Tüm sınavlar ve sonuçlar İletişim Başkanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Başvuru sırasında verilen bilgilerin doğruluğundan adaylar sorumlu olup gerçeğe aykırı bilgi ve belge sunan adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve haklarında yasal işlem yapılacaktır.

Detaylı bilgiye İletişim Başkanlığı'nın web sitesi veya belirtilen telefon numaraları aracılığıyla ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.