İŞKUR-İŞ BANKASI liderliğiyle Yeni Personel Alımları Olacak

İŞKUR-İŞ BANKASI liderliğiyle Yeni Personel Alımları Olacak
Türkiye medarı iftarı İŞKUR ve İŞ BANKASI iş birliğiyle yeni iş başı personeller alınacaktır işte genel şartlar özel şartlara ilişkin detaylar.

İş Bankası lise mezunları için güvenlik görevlisi alımı başvurularını sürdürüyor. 27 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında sadece online platformdan yapılacak başvurular İstanbul'da istihdam edilmek üzere silahlı güvenlik görevlisi pozisyonu için değerlendirilecek.

Adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları kamu haklarından mahrum olmamaları sağlık açısından engel teşkil edecek bir sorunlarının olmaması suç hükümlülüğü bulunmaması disiplin cezası ile daha önce görevden ayrılmamış olmaları İş Bankası'nın önceki sınavlarında mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmaları vardiyalı çalışabilecek olmaları ve askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gibi genel şartların yanı sıra silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip olmaları en az 170 cm boyunda olmaları İstanbul'da ikamet etmeleri en az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmaları ve 2 Ağustos 2024 itibariyle 28 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Başvurular https://ik.isbank.com.tr adresinden yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.