İŞKUR-KIZILAY Müfettiş Yardımcılığı Unvanına Personel Alınacak

İŞKUR-KIZILAY Müfettiş Yardımcılığı Unvanına Personel Alınacak
Türkiye'nin medarı iftarı Kızılay yeni bildirimle personel alımı hakkında duyuru ilan etti yeni duyuruya göre alınacak personel özelliklerinde Kızılay Müfettiş Yardımcısı unvanı yer alıyor işte detaylar.

Türk Kızılay müfettiş yardımcısı alımı için ilan verdi ve başvurular için son tarih 16 Ağustos 2024 olarak belirlendi ve başvuracak adayların Siyasal Bilgiler Hukuk İktisat İşletme İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri veya denkliği kabul edilen yurt dışı kurumlarından mezun olmaları ileri düzeyde İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Bunların haricinde yine MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmeleri ve kriz yönetimi risk yönetimi takım çalışması etkili iletişim planlama ve organizasyon yeteneklerine sahip olmaları gerekiyor.

B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen seyahat engeli bulunmayan erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları isteniyor.

İşe alım süreci yazılı sınav ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşacak.

Yazılı sınav 21 Eylül 2024'te yapılacak ve sınav yeri Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak belirlendi.

Adayların KPSS puan türlerinden 70 ve üzerinde puan almaları ve en yüksek puanlı 100 kişi arasında yer almaları gerekiyor.

Sınav konuları maliye iktisat hukuk muhasebe ve İngilizce branşlarını kapsayacak.

Yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olmak için her birinden en az 65 puan almak şart.

Sınav sonuçları ve başarılı adayların listesi Kızılay'ın internet sitesinde duyurulacak.

Türk Kızılay tüm çalışanlarının kurum politikaları amaç ve ilkeleriyle uyumlu davranmasını beklerken istismar görevin kötüye kullanılması ve ayrımcılığa karşı sıfır tolerans politikası uyguluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.