İşte Yüzleri Güldüren Netleşme SSK-BAĞKUR Son Nokta Belirdi

İşte Yüzleri Güldüren Netleşme SSK-BAĞKUR Son Nokta Belirdi
BAĞKUR ve SSK emekçisinin sabırla beklediği o son haberler gelmeye ardı ardına başlamış bulunmaktadır işte o güzel detaylara ilişkin net bilgiler ve işte ayrıntılar.

BAĞKUR SSK işçisinin emekçilerinin sabır içinde beklediği o bilgiler yavaş yavaş akmaya başladı işte son detaylar ve o konu hakkındaki son net bilgiler ise şöyle belirdi.

Temmuz 2024 itibarıyla SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına %2473 memur emeklilerine ise %1931 zam yapılmıştır.

Emekli maaşı 8.018 TL'nin altında kalanlar herhangi bir artış alamamıştır konun devamında ise şu şekilde bilgiler hakim diyebiliriz doğrusu.

Hazine destekli düzenleme ile en düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseltilmiş dul maaşı 6.250 TL yetim maaşı ise 3.125 TL olmuştur. EYT kapsamında emekli olup çalışanlara verilen destekler sona ermiştir.

Vergi kanunlarında düzenlemeler yapılmakta kayıt dışılıkla mücadele ve vergi adaletinin artırılması amaçlanmaktadır bu da gerekli adımların başında geliyor.

Zamlı maaşlar ve ek zam ödemeleri SGK'nın yayımlayacağı takvime göre ay sonuna kadar duyurulacaktır işte odan sonra işe bu kişiler feraha kavuşacaktır diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.