JANDARMA Kolluk Kuvvetlerine 323 Alım Olacak İŞKUR

JANDARMA Kolluk Kuvvetlerine 323 Alım Olacak İŞKUR
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışacak yeni Jandarmalar için alım başlatmıştır tam üç yüz yirmi üç kişi yeni işine kavuşacaktır işte detaylar.

Jandarma Genel Komutanlığı duyurusu ile tam üç yüz yirmi üç kişiye yeni iş fırsatı doğacak yeni jandarma alımlarında şans bulabileceğiniz alım bilgileri aşağıda verilmiştir genel özel ayrıntılara dikkat ederek başvurunuzu yapabilirsiniz işte detaylar.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 323 astsubay alımı için başvuru süreci sona yaklaşıyor başvurular 25 Temmuz'da sona erecek ve Jandarma Astsubay Meslek Yüksek okuluna (JAMYO) 283 erkek ve 40 kadın öğrenci alınacak kontenjanın %5'i ise şehit veya vazife malulü eş ve çocuklarına ayrılmış durumda.

Başvurular 05-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden yapılacak ve başvuru şartları arasında T.C. vatandaşı olmak lise mezunu olmak evli ve ya çocuklu olmamak 21 yaşını bitirmemiş olmak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak gibi kriterler bulunuyor.

Sınav aşamaları Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) puanına göre sıralanacak adaylar için fiziki kontrol fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat aşamalarından oluşuyor ve de başarı sıralaması YKS puanı ortaöğretim başarı puanı fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat puanı üzerinden yapılacak eşit puan durumunda ise YKS puanı mülakat puanı ve yaşı küçük olan aday öncelikli olacak.

Sınav sonuçları ve duyurular Jandarma'nın resmi internet sitesinden ilan edilecek kazanan adayların sağlık kurulu raporu almaları ve güvenlik soruşturmasından geçmeleri gerekecek.

Başarıyla geçen adayların kayıtları yapılacak ve eksiklikleri tamamlanmayan adayların kayıtları iptal edilecek. İletişim ve detaylı bilgi için Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Yerleşkesine başvurulabilir.

Kaynak: kariyerbankasi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.